29 Nisan 2013 Pazartesi

.Kahramanımız bir gazetede


Merhaba arkadaşlar aksiyon dolu güzel bir oyun oynayama hazır mısınız ? Spiderman serisi 3. oyun ile hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.Bu seride de yine new york şehrindeki suçlulara karşı amansız bir mücadele verecek ve oradan oraya ağlarınızı fırlatarak gökyüzünde uçacaksınız.Macera dolu bu oyun filmdeki gibi aksiyon dolu sahneleri de beraberinde getiriyor.Kahramanımız bir gazetede fotoroman olarak görev yapmaktadır.Hikayemiz yine aynı şekilde suçlulara karşı mücadele şeklinde devam ediyor.
Çalıştığımız gazetenin adı ise daily bugly gazetisidir. Bu gazeteden verilen görevle şehirdeki birçok tuhaf olayı fotoğraflamaya bailıyoruz.Bu  tuhaf olaylardan biriside şehrin içinde dolanan dev kertenkeledir.Binalara fırlattığımız ağlar yardımıyla gökdelenler arasında uçarak ilerlemekteyiz.Örümcek adamımızı tuşlar yardımıyla istediğimiz yöne hareket ettirebiliyoruz.
Oyunu daha da kolaylaştırmak için bazı özellikler eklenmiş.Bunlar arasında akıllı tuş kullanımı bulunmakta.Akıllı tuş dediğimiz olay ise oyunda görevleri yerine getirirken ekranda beliren tuşlar yardımıyla görevi daha hızlı şekilde bitirebiliyorsunuz.Akıllı tuşlar zor görevlerde işinizi kolaylaştırarak ilerlemenize yardımcı oluyor.Oyundaki örümcek adamımızın rengi bazen siyah bir hal alabiliyor.Siyah renk aldığında ise daha güçlü bir örümcek adamı görüyoruz.Dövüşlerde oldukça güçlü ve seri hareket edebiliyor.
Oyunu görsel ve grafik açısından değerlendirecek olursak yapımcılar görsel açıdan çok iyi bir iş çıkartmışlar.Gerçekçi bir şehir ortaya çıkararak detaylara bile dikkat etmişler.Oyunda örümcek adamımız ile oradan oraya uçarak ilerliyorsunuz ve bu olay çok hoşunuza gidiyor.Oyun kendisine belli bir süreden sonra sizi bağlıyor ve kendinizi oyundan kopartamıyorsunuz.SpiderMan 3 oyunu macera ve aksiyon oyunları arasında bence en iyilerinden diyebilirim.
Oyunda kullanılan müzikler oyunun işleyişine göre gayet uygun bir seçim olmuş.Seslendirmelerde ise filmdeki seslendirmeyi yapan kişilerle aynı olduğunu görüyorsunuz.Bu da oyun için ayrı bir güzellik olmuş.Kulağa hoş gelen müzik seçimleri doğru bir tercih olmuş ve oyunun bütün detaylarının başarılı bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor.Yani kısaca SpiderMan 3 oyunu indirip oynanılası güzel bir oyun olmuş.Fullindirgezginler.com olarak tavsiye edebileceğimiz oyunlarında başında gelmektedir.
Aşağıdaki bağlantıdan SpiderMan 3 full indirip oynayabilirsiniz.Sizler için tek link indirme imkanı sunuyorum ki daha kolay olsun partlarla uğraşmayın diye.Bizi takip ederek hergün güncel oyun eklenen sitemizden birçok oyunu bedava indirebilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar dilerim.

Alakali Linkler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder