1 Ocak 2014 Çarşamba

En yeni oyunlar full olarak burada



Lezalit.com full oyun indirme sitemiz 17.12.2013 tarihi itibariyle kurulmuştur.Sitemiz bugünden sonra full oyun, oyun yamaları, oyun crackleri gibi oyun dünyasının en geniş arşivini sizlere sunmayı kendine amaç edinmiştir.Oyun dünyasında kalitenin adresi konumuna gelebilmek için bugünden itibaren yüksek efor sarf edeceğiz.

lezalit ne demek diye soracak olursanız lezalit bir oyun karakterinin adıdır.Oyun sitesi olacağımız için bizde oyun karakterinden etkilenerek böyle bir isim tercih ettik.Şu an piyasaya yavaş bir giriş yaparak emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.Oyun indirme sektöründe kaliteye yeni bir boyut kazandırmak adına sizlerle birlikte yavaş yavaş büyüyen bir aile olacağız.

Spiderman 3 bedava full indir gezginler



Çizgi romanlardan ve beyaz perdeden takip ettiğimiz örümcek adam, orijinal ismi ile SpiderMan yeni oyunlarıyla PC platformunda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Bugün ki yazımızda SpiderMan 3 indir oyununu inceleyeceğiz.Activision firması tarafından yapımı ve dağıtımı yapılan bu oyun SpiderMan serisinin son oyunudur. Diğer iki oyunundan çok çok farklı olan oyun büyük haritasıyla adeta bizi maceraya davet ediyor.Activision firması oyunlarında ki grafiklerin gerçekten çok üstüne düşüyor. SpiderMan 3 indir oyununun grafikleri de önce ki iki oyunundan daha da gelişmiş bir düzeyde.
Düşmanlarımızla savaşırken çıkardıkları sesler, oyun içinde ki animasyonlar ve örümcek adamımızın ağ atarken çıkardığı sesler gibi oyunda çeşitli varyasyonlarda ses efektleri mevcut.


Spiderman 3 Oyunu İndir / Full / Tek Link