28 Eylül 2013 Cumartesi

bir tren kazası



IMDB.Com Puanı – 7.3/10
Sinemalar.Com Puanı – 7.2/10
vattoz.net Puanı – 7.2/10
Yapım Yılı – Ülke – 2011 – ABD
Gösterim Tarihi – 17 Temmuz 2011
Tür – Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem
Yönetmen: J.J. Abrams
Senaryo: J.J. Abrams
Oyuncular: Elle Fanning, Amanda Michalka, Kyle Chandler
Yapımcı: Steven Spielberg age of empires 2 indir
Süre – 112 Dakika
Filmin Özeti – Uzay filmlerinin en iyilerinden Steven Spielberg’in yapımcılığını ustlendiği Super 8, 1979 Yılında bir tren kazası meydana gelir. Trende ki vagonların biri çok tehlikeli ve özeldir. Dünya o Vagondan çıkan şeyle yüzleşmek zorundadır…
Super 8 Filmi izle ~ Türkçe Dublaj Tek Parça Full


19 Eylül 2013 Perşembe

sayesinde artık sizde



Merhaba wolfteam oyuncuları,
Bu yazımızda sizler için 2013 yılının çalışan hilelerinden birini paylaşıma sunacağız.Bu hile wolfteam oyununda oldukça çok aranıyor.Böyle olunca bizde wolfteam wall hack hilesini sitemizde paylaşmaya karar verdik.En iyi wolfteam hilelerinden biri olan bu hile sayesinde artık sizde karşı takımın oyuncularını duvardan görebilirsiniz.Wolfteam duvardan görme hilesi diye de hileyi adlandırabiliriz.Hilemizin en güzel yanlarından bir tanesi de tabi ki çalıştırılmasının kolay oluşudur.
Ancak bu tür hileleri denemeden önce size bir uyarıda bulunalım.Bazı arkadaşlarımız hesaplarının banlandığını belirtebiliyor.Bu nedenle wolfteam wall hack hilesini deneme amaçlı başka bir hesapta öncelikle kullanın.

wolfteam wall hack


wolfteam wall hack indir




17 Eylül 2013 Salı

TwitteR TakipÇi Arttırma Siteleri reklamsız



Sosyal medya dediğimiz bu platformda da artık insanlar işin üç kağıtçılığına kaçmakta ve sanki birçok takip edeni varmış gibi kendini göstermektedir.Ancak tüm bu olayların arkasında maalesef twitter takipçi hilesi bulunuyor.Yani aslında bir anda takipçi sayılarının artmasına yol açan neden tamamen hile ile alakalı bir durumdur.Sosyal medyanın en etkin kullanıldığı platformlardan biri olan twitter üzerinde kullanıcılar için geliştirilen bazı sistemler sayesinde follow sayınızı arttırmayı başardılar.Twitter takipçi arttırma yöntemleri nelerdir ve sizde bu işlemi nasıl yapabilirsiniz gibi sorulara bu yazımızda yanıt bulacağız.Zaten şu sıralar gündemin en popüler aramalarından birisi olan bu konu bazen twitter üzerinde trend topikler olarak karşımıza çıkmaya başladı.

http://fullindirgezginler.com/twitter-takipci-hilesi-twitter-takipci-arttirma-hilesi/


14 Eylül 2013 Cumartesi

Fifa 2014 demo indir



Merhaba fifa serisi severler,
Bu paylaşımımız sizlerin merakla beklediği serinin en yeni oyunu olan fifa 2014 demo ile ilgili.Full versiyonu henüz çıkmadı ama sizin için demo oyunu ilk olarak sunalım istedik.Full versiyon çıktığında yine sitemizde paylaşacağız.
Ea Sports’ un yepyeni serisi kalan Fifa 2014 demo sürümü yayınlandı. Merakla beklenen bitiş yapım Origin açısından kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Şirket ek olarak çok kullanıcıları bekletmeden oyunun demo sürümünü yayınlandı. Demoda Borussia Dortmund, AC Milan, PSG, Boca Juniors, Barcelona, Manchester City, Totthenham ve New York RedBulls buna benzer takımlar yerini almış durumdalar. Oyun öte konsol sürümleri X360 amacıyla bu sabah PS3 sürümü ise yarın yayınlanacak.
Demoyu indirmek istiyorsanız öncellikle Origin isimli adrese kayıt olup hesap oluşturmalısınız. İlgili siteye bedava olarak aza olabilirsiniz. Fifa 2014 demo ‘ de ne şekilde yenilikle otaya çıkacağı büyük bir merak uyandırmaktadır.Bu sayede oyuncuları gözlemlemek çok daha kapsamlı hale getirildi.Fifa 2014 demo indir diğimizde eski versiyonlarına göre yine gelişmiş bir oyun bizi bekliyor.Oyunun demosunu sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar.

fifa 2014 demo


fifa 2014 demo indir


http://fullindirgezginler.com/fifa-2014-demo-indir-gezginler/


removewat indir 2.2.6



Sizler için çeşitli kategorilerde full indirme imkanı tanıyan sitemize bu yazımızda removewat 2.2.6 konusuna yer veriyoruz.Bilindiği gibi windows 7 işletim sistemleri orjinal kullanabilmek için normalde lisans satın alınması gerekiyor.Çoğu kullanıcı ücret bedelini çok fazla bulduğu içinde kaçak yollardan kullanmaya devam etmek istiyor.Bizde bu yazımızda bu kullanıma yardımcı olacak olan özel bir program paylaşıyoruz.Removewat indirmek isteyen arkadaşlarımız bu yazımızı dikkatlice takip etsinler.Bizde windows 7 orjinal yapma programı olan removewat sayesinde deneme sürümü olan sistemi full hale getireceğiz..Sadece beş aşamada bu işlem gerçekleştirilir ve artık korsanlıktan kurtulabilirsiniz.Öncelikle aşağıdaki bağlantıdan removewat 2.2.6 indirin ve size verdiğimiz adımları dikkatlice sırasıyla uygulayın.

removewat


RemoveWAT İndir


http://fullindirgezginler.com/removewat-2-2-6-indir-gezginler-tamindir/


11 Eylül 2013 Çarşamba

Pes 2013 crack full indir



Pes 2013 oyununu da deneme versiyonuyla oynayan birçok kişi bulunuyor.Bu arkadaşlarımızın oyunu full hale getirebilmeleri için gereken pes 2013 crack dosyasını paylaşıyoruz.Bu dosya ile birlikte oyunu deneme sürümü ile oynamaktan çıkartıp tamamen ücretsiz ve full hale getirebileceksiniz.Malum futbol oyunları arasında en beğenilen oyunların başında pes 2013 oyunu gelmektedir.Yıllardan beri yeni versiyonları çıkarılan bu oyun belkide en iyi oyunu olarak pes 2013 ü gösterebiliriz.
Aşağıdaki linkte sizler için pes 2013 crack dosyasını paylaştık.Oradan indirip hemen oynunuzu full hale getirebilirsiniz.Eğer dll hatası alıyorsanız diye sizin için birde .dll dosyası paylaştık.Onuda indirin ki eğer bir hata alırsanız yükleyerek sorunu halledebilirsiniz.Ayrıca birde Pes 2013 serial paylaşımını konu içerisinde yaptık.Malum serial ihtiyacı olanlarda bulunmaktadır.
http://www.kralhile.com/pes-2013-crack-indir-pes-2013-serial/

pes 2013 crack
pes 2013 crack indir




9 Eylül 2013 Pazartesi

18 WoS AmeriCan Long Haul Full Indir



18 WheeLs of SteeL AmeriCan Long Haul Full Indir // tek Link


Son günlerde bize destek olmaya devam eden tüm ziyaretçilerimize özel bir teşekkürü borç biliriz.Bu yazımızda sizlere Tır oyunları arasında biraz çeşitlilik arayanlar için 18 WheeLs of SteeL AmeriCan Long Haul indir mek üzere paylaşıyoruz.18 wheels of steel oyun serisini çoğu oyun sever zaten biliyor.Bu serinin farklı bir oyunu olan american long haul de eğlenceli dakikalar geçirebileceksiniz.Oyunun adından sadece ABD de tır sürdüğünüzü yük taşıdığınızı sanmayın.Sadece abd değil abdnin sınırlarını aşıp yurt dışına çıkıyor ve nakliye işini yürütüyoruz.Abd nin komşuları olan ülkelere hem seyahat etmiş hemde yükümüzü taşımız oluyoruz.Bu ülkelerde genellikle meksika ve kanada üzerine sefer yapıyoruz.Aldığımız yüklerin çoğunu bu ülkerde ki şirketlere götürmekteyiz.


http://www.kralhile.com/18-wheels-of-steel-american-long-haul-full-indir-tek-link/

18 WheeLs of SteeL AmeriCan Long Haul indir


18 Wos american haul indir




6 Eylül 2013 Cuma

Sağam oyun indir sitesi



Oyun dünyasında rekabet hızlı kızışmakta. Artık günden güne gelişen oyunların yanında birde bu oyunlarla rekabet için piyasaya çıkan birçok yeni oyun oluyor.İnternetin hızla gelişmesi ve yayılmasıyla artık insanlar her yerden internete bağlanabilir duruma geldi.


Özellikle mobil internetle beraber insanların bağımlılığı giderek artıyor.Bizde oyun hileleri sektöründe kendimize mütevazi bir yer edinmek için çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.Bu sektörde de oldukça fazla site var ancak kaliteye önem verenler her zaman için bir adım önde olacaklardır.Point blank hileleri gibi oyunlar bir adım öne geçmek için kullanılabilecek en güzel araçlardan biridir.Bizde bunun farkında olduğumuz için ona göre çalışma yürütmeye karar verdik.


Diğer hızla büyüyen oyunlardan biriside wolfteam hileleridir. Bu oyununda takipçileri günden güne artmakta ve tabi artan oyuncu sayısıyla beraber aranan hilelerin sayısı otomatik olarak artıyor. Umarız oyun dünyasındaki rekabetin içinde kendimize güzel bir yer edinebiliriz ve kalıcı oluruz. Hayırlı uğurlu olsun




5 Eylül 2013 Perşembe

GTA Türk Indir Full



olarak ilk oyun yaması paylaşımımızı siz gta oyunu severler için yapıyoruz.Gta oyunu ülkemizde en çok rağbet gören oyunların başında gelmektedir.Özellikle bu oyun için çıkartılan yamalar sayesinde türk oyun severler daha fazla ilgi göstermeye başladı.Bu yazımızda da gta türk indir mek isteyen oyunculara paylaşım yapıyoruz.Bu yama gta vice city için yapılmıştır.Gta vice city oyunu için yapılan yamaların arasında en çok beğeni toplamış yamalardan bir tanesi olup adresinde kolayca bulabileceksiniz.Diğer adı da Gta türk city olarak geçiyor.Yamayla ilgi sizlere şimdi biraz bilgi vermeye çalışalım ve içeriğinde neler varmış bir bakalım.
Öncelikle dikkat çeken özelliklerden başlıyorum.Malum oyunda kullandığımız karakterin üzerinde kıyafetleri bulunuyor.Gta türk indir diğinizde bu kıyafetleri değiştirebilme imkanına sahip oluyorsunuz.
http://www.kralhile.net/gta-turk-indir-full-gta-turk-city-indir/

gta türk indir


gta türk city indir


gta türk indir full




4 Eylül 2013 Çarşamba

Full oyunların adresi hile mekanı



Sizlere daha önce adresinden ulaşmış ve buradan hizmet vermiştik.Aslında halen hizmet vermekteyiz.Ancak bazı teknik sorunlardan dolayı buradan da yayın hayatımızı sürdüreceğiz.Oyun dünyasında bilinen bir site olmayı başarmıştık.Üstelik bunu çok kısa bir sürede gerçekleştirme başarısını göstermiştik.Ancak bazı teknik nedenler bizim google tarafından gerilere itilmemize neden oldu.Bu sorunu yaratan arkadaşı Allaha havale ediyoruz.Artık sizlere kralhile.net olarak yine aynı şekilde kaliteli içeriklerle hizmet etmeye devam edeceğiz.Bu süreçte diğer sitemizde olduğu gibi bizlere olan desteğinize ihtiyacımız olacak.

Birlikte bir aileyiz ve bu aileyi yine büyük bir platformda buluşturabiliriz.Biz var gücümüzle eski gücümüze kavuşmak için çalışacağız.Eskisinden daha güçlü bir şekilde döneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Oyun sektörü bizden sorulur ve bizde bu işin hakkını vereceğiz.Saldırılarıyla bizleri engellemeye çalışan bazı çevrelerin yine hüsrana uğrayacaklarını şimdiden bildiriyoruz.Oyun indir,oyun hileleri,oyun yamaları kategorilerinde hizmet vereceğiz ve Türkiye’nin yine en başarılı sitelerinden biri haline geleceğiz.Şimdiden altyapı çalışmalarına başlıyoruz.1 ay gibi bir süre sonra kralhile.net tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacaktır.
http://www.kralhile.net

Oyun Indir


Full Oyun




3 Eylül 2013 Salı

call of duty 4 indir tek link



Son zamanlarda oyun paylaşımlarımızda biraz yavaşlama var sitemizi takip edenler bilirler.Yazın sıcağında bazen nete bile girmek gelmiyor içimizden kusura bakmayın.Neyse şimdi asıl konumuza dönüyorum ve bu yazımızda Call OF Duty 4 indir meniz için paylaşıyorum.Şimdi oyunu indirmeden önce oyun hakkında kısaca bilgiler verip bazı düşüncelerimizi sizlere iletelim.Cod serisi aksiyon macera ve savaş oyunları arasında en sevilen serilerden bir tanesidir.Oyunun her serisi oyun severler tarafından iple çekilmektedir her çıkan seri büyük bir ilgi ile indirilmektedir.Grafik özellikleri bakımından oldukça gerçekçi ve mükemmel olan bu oyun savaş anlarını bizlere gerçekten yansıtıyor gibi etkili bir oyundur.Cod 4 oyunu da modern savaş oyunları arasında en beğenilenler arasına girmeyi başarmıştır.
Call of duty 4 indir diğimizde önceki versiyonlarda kullanılan eski silahların yerine bu silahlar 2. dünya savaşından falan kalma oluyordu daha modern günümüzde kullanılan silahlar yerini almış durumda.
http://www.kralhile.com/call-of-duty-4-full-indir-tek-link-cod-4/

call of duty 4 indir


call of duty 4 full indir




2 Eylül 2013 Pazartesi

ets 2 türkiye haritası



Simulasyon oyunları arasında ülkemizde oldukça popüler olan euro truck simulator oyunu için paylaşımlarımız devam ediyor.Sizler için yama ve mod paylaşımları yaparak oyunu daha eğlenceli ve daha çok vakit geçirebileceğiniz bir hale getirmek için uğraşıyoruz.Bu yazımızda da sizlere Euro truck simulator 2 Türkiye modu paylaşımını yapıyoruz.Oyunda avrupa üzerinden yük taşımacılığı yapmaktayız.Ancak birçok avrupa ülkesinin yer aldığı haritada türkiye haritası bulunmamaktadır.Bu nedenle de biz türk oyuncular için büyük bir eksiklik olarak göze çarpmaktadır.Daha önce de sizler için euro truck simulator 2 havalı korna yaması paylaşımında bulunmuştuk.Kralhile.com üzerinden birçok yama paylaşmaya devam edeceğiz.
Oyunu daha güzel hale getirip tanıdık bir ülke olan kendi ülkemiz üzerinde yük taşımacılığı yapmak çok farklı olacaktır.Özellikle türkiye şehirleri arasında dolaşırken oyuna kendinizi daha çok kaptıracaksınız.
http://www.kralhile.com/euro-truck-simulator-turkiye-modu-haritasi-indir/

ets 2 türkiye mod
euro truck simulator 2 türkiye haritası
euro truck simulator türkiye modu