7 Şubat 2013 Perşembe

Dragon City YumurtaLarı


Merhaba arkadaşlar. Facebookda en çok oynanan oyunlardan biri olan dragon city oyununda yumurtalardan bahsetmek istiyorum.Sizlere dragon city yumurtaları ve açıklamaları resimleri hakkında bu yazıda bilgi veriyoruz.Sizde sitemizi takip ederek dragon city yumurtalarından faydalanabilirsiniz.

Dragon+City+Cheat dragon city yumurta şekilleri

Dragon City YumurtaLarı ve İsimLeri

Merhaba arkadaşlar,
Facebook un sevilen oyunlarından dragon city oyununa ait yumurtaları ve isimlerini paylaşıyoruz.
Aşağıdaki resimlerden Dragon city yumurta şekilleri ve isimlerini görebilirsiniz.
Sizde dragon city yumurtalarını arıyorsanız bu yazı tam size göre !

Dragon City Yumurtaları

BZT6R dragon city yumurta şekilleri
dragoncity egg1 dragon city yumurta şekilleri
dragoncity egg2 dragon city yumurta şekilleri

6 Şubat 2013 Çarşamba

Sxe 13.1 wall Hack // Sxe 13.1 wall Hack İndir sorunsuz


Merhaba beyler cs oyununda wall hack arayan dolu oyuncu bulunmakta.Bizde sizin için ne yapalım ne edelim dedik ve çalışan bir wall bulduk. Sxe 13.1 wall hack arayanlara bence bulunmaz bir nimet olacak diye tahmin etmekteyim.

Özellikle son dönemlerde millet duvarı açıp açıp cfg var diyor ve öyle geçiştiriyor. Adminlerinde vurdumduymazlığıyla millet artık çıldırdı. Herkes wallhack arayışlarına girdi. Onlardan biride biziz bu nedenle sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Sxe 13.1 wallhack için size bir site verceğim. Orada videolu anlatımda yapmışlar sağolsunlar. Ben denedim ve çalıştırabildim. Sxe not defteri hatası falanda vermedi. Sxe 13.1 wall hack çalışıyor

Doğru adımlarla ilerlerseniz hile çalışıyor yok çalışmıyor etmiyor demeden önce yaptığınız adımlara dikkat edin.Çünkü ufak bir hatada hile çalışmayabilir. Bu nedenle vereceğimiz sitedeki yazılanlara harfiyen uyacaksınız.Videoyuda izledikten sonra artık kolayca çalıştırabilirsiniz.Şimdi sizlere linki veriyorum link aşağıdadır hadi iyi oyunlar.

Sxe 13.1 wall hack

2 Şubat 2013 Cumartesi

Full film izle


8MM 2 filmini izlemek için en doğru adrese geldiniz. Sitemiz ziyaretcilerine HD kalitesinde filmler sunarak onların memnuniyetini kazanıyor. Sizler için piyasadaki filmleri HD kalitede ve 720p olarak ekliyoruz. Sitemizdeki filmlerin büyük bir kısmı bu niteliği taşıyor. 8MM 2 filmini sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz. Ancak filme ulaşamadıysanız arama kısmından tekrar aratın.Eğer Sonuç yoksa lütfen bize filmi bildirin.
Film hakkındaki görüşleri de sizlere aktarmak gerekirse genel itibariyle olumlu yorumlar yapılmış.izlemekten bişey kaybetmeyeceğiniz söyleniyor. Film hakkında ayrıntılı bilgi için filmin konusunu görüntüleyebilirsiniz. 8MM 2 türü filmleri sitemize ekleyerek hergün size ulaştırıyoruz.Sitemizin amacı HD kalitesinde türkçe düblaj filmler sunmak.Yabancı filmler kategorisindeki filmlerimiz full türkçe düblaj hd kalitesindedir.Bu tür görüntü kalitesinde yayın yapan sitelerin sayısı oldukça azdır. full izleme imkanının yanında, türkçe dublaj izleme ve hd izlemek alternatiflerini bulamazsınız.